Mettes historie

  • ""
I filmen kan du høre, hvordan Mette fik hjælp hos DeDrikkerDerhjemme.

Hør Mette fortælle om sin opvækst med en far, der havde et alkoholproblem, og hvad det betød for hende at få hjælp hos DeDrikkerDerhjemme.  

Jeg tror tit, jeg har haft svært ved at være til stede, der hvor jeg var, fordi jeg har haft mine tanker et andet sted og tænkt meget på, hvordan min far havde det

- Mette

Som mange andre børn af forældre, der drikker, har Mette taget et stort ansvar for sin far, og hun har haft svært ved at mærke, hvad hun selv har brug for.

Da Mette kontaktede DeDrikkerDerhjemme kunne hun ikke stå op om morgenen og hun havde svært ved at få sin hverdag til at hænge sammen. Hos DeDrikkerDerhjemme fik Mette hjælp til at fokusere på sit eget liv. 

Det har hjulpet mig rigtig meget at komme hos DeDrikkerDerhjemme. Det var en lettelse at vide, at der var et sted, hvor jeg kunne få hjælp

- Mette

I filmen kan du også høre alkoholkonsulent Elisabeth Hartmann fortælle om, hvordan det er for børn at vokse op med forældre, der drikker og hvordan hun oplevede Mettes udvikling efter hun søgte hjælp hos DeDrikkerDerhjemme.