Har du forældre med alkohol- eller stofproblemer?

Hos os kan du tale om, hvilke tanker og bekymringer, du har. Rådgivningen er helt anonym og du vælger selv, hvad vi skal tale om.

"Jeg tænker altid på, hvad der sker derhjemme." - Søren, 15 år

Hvis du føler dig utryg eller bekymret, kan det gå ud over din skolegang og venskaber. Det kan være rigtig svært at koncentrere sig, når ens mor eller far ikke har det godt og måske er svære at regne med. Det er hårdt at gå med alene, og vi vil gerne hjælpe dig med at kunne fokusere på dit eget liv.

"Men hvem skal man sige det til? Der er jo ingen, der vil kunne forstå det, hvis de ikke lige ved, hvordan det er at have en mor eller far, der drikker." - Louise, 15 år

Rigtig mange børn i Danmark lever med en mor eller far, der har problemer med alkohol eller stoffer. Det kan gøre en stor forskel at tale med andre voksne om det. Måske har du oplevet noget ubehageligt, måske tør du ikke tage venner med hjem, eller måske er du bekymret for, at der sker dine forældre noget. Det vil vi gerne tale med dig om, og hjælpe dig med at tale med dine forældre om det. Vi kan også holde samtaler med dine forældre, hvis du ønsker det.